18.09.2013

Posted 18.09.2013 @ 02:42

Wow, helgen som var har vært... bengivenhetsfull! Hadde det utrolig kjipt og fantastisk gøy på samme tid. Jeg skriver aldri om det her på bloggen, men jeg har hatt en del problemer med vertsfamilien min mtp. regler. Jeg er en fri sjel og vant til å få lov til å gjøre som jeg vil, typ. frihet under ansvar, så å komme til et sted hvor jeg blir behandlet som et lite barn har vært veldig, veldig utfordrende for meg. Derfor måtte jeg denne helgen ha en pitteliten pause fra familien, og bodde hos Paulina. Noe som var veldig koselig! Fredag var hele gjengen samlet hos Via Mundo på portugisiskkurs, hvor vi bestemte oss for å ha en stor sleepover! Så da dro først jeg, finske Emmy og Paulina hjem til sistnevnte. Men så fant vi ut at vi likeså kunne dra ut og oppleve litt! Så da dro vi til fantastiske Centro Histórico som er helt utrolig på kvelds/natterstid - såå mange mennesker, musikk overalt, og alt dette i en så nydelig gammel bydel. Jeg har hatt det ganske strengt med hvor jeg får lov til å dra, så dette var min første gang der; de andre hadde allerede vært der tusen ganger, så de syntes det var veldig morsomt hvor fascinert jeg var av alt. Dette er jo normalt for de nå. "DETTE ER BRASIL," tenkte jeg. Også ble jeg litt trist fordi jeg ikke har fått muligheten til å dra dit før. Vi satte oss ved et bord i gaten og til slutt kom Julie, slovakiske Hanna og en brasiliansk kompis. Det var en utrolig fin, morsom og opplevelsesrik kveld og jeg gleder meg sååå til neste gang! 

Lørdag morgen våknet jeg senest av alle, som vanlig hehe. Emmy, Paulina, Julie og meg var klare til å ta fatt på dagen igjen, så vi tok en svipptur innom Bob's(fantastisk brasiliansk fastfood) før vi dro på stranda hvor vi møtte Lise Marcela! Der var vi stort sett hele dagen og solte oss, før vi dro for å spise på et pizzeria med verdens beste pizza senere på ettermiddagen. Så satt vi der til det ble mørkt og jeg begynte å fryse. Det er merkelig med det, jeg fryser helt sinnsykt her iblant. Om kveldene, når det egentlig er en behagelig temperatur på rundt 20 grader, fryser jeg ihjel. Må begynne å ta med med jakke overalt hvor jeg går, hva kommer til å skje med meg når jeg kommer til Norge igjen?! Orker ikke tenke på det engang. Uansett. Etter tre gigantiske pizzaer fordelt på fem skrubbsultne jenter dro Julie og Lise Marcela videre til Kristin mens vi andre ble igjen på stranda. Vi satte oss på en strandbar og diskuterte litt frem og tilbake hva vi skulle gjøre, før Julio og en venn plukket oss opp. Så da var vi stort sett med dem hele kvelden, noe som til slutt ble veldig veldig gøy. hehe. Så kjørte vi Emmy hjem, jeg sov over hos Paulina nok en natt og dagen etter, søndagen, gjorde vi ikke annet enn å se på netflix og spise. En perfekt dag, med andre ord:))) På kvelden var jeg så lat at jeg ikke orket å ta den 5 min korte bussturen hjem, så jeg bestemte meg for å sove over ennå en natt - vi går jo på samme skole og jeg hadde allerede uniformen min så det var ikke noe problem sånn sett. 

Mandag var vi på skolen frem til 10 - da fikk vi beskjed om at vi kunne gå, fordi de andre skulle ha prøver. Så da tok vi oss en spasertur ned til Bebelu (som også er en fantastisk brasiliansk fastfood-kjede) og der satt vi vel i tre timer og spiste og pratet. Selvfølgelig prøvde kassereren seg og, herregud, det er merkelig med det. Jeg er ikke noe spesielt vakker, men kun fordi jeg har lyst hår og blå øyne blir jeg helt overfalt her nede. Mange som har foreslått at jeg kan farge håret mitt mørkere, men altså hallo. Deeeet blir litt for dumt syns jeg! Så gikk vi tilbake til skolen igjen, sov i en time og hadde skole igjen fra klokken 15-18. Skole om ettermiddagen er egentlig best, jeg er hvertfall mye mer våken og virker ikke som en grinete bitch lenger. Er nemlig veldig sur om morgenen og takler ikke menneskelig kontakt særlig bra. Fint at vi starter på skolen 07.30 hver dag da, det er liksom sent i forhold til de andre skolene=)=) Så tok jeg bussen hjem og jeg og Juliane stakk på Sandubas igjen for å bli feite. GRUER meg til å gå på vekta. Har sikkert gått opp minst 5 kilo(ok nei hehe gikk nettopp på vekta og jeg har gått ned 3kg wtf??? da vet dere det folkens, nøkkelen til vektnedgang er burgere, masse burgere;)).

Og idag har jeg ikke gjort noe som helst. Kom på skolen, hadde fryktelig vondt i magen, satt i lenestolene frem til kl 10, gikk i klasserommet, de skulle tydeligvis ha en prøve=) som jeg ikke trengte å ta=) noe de fortalte meg EN OG EN HALV TIME  etter å ha sittet i klasserommet og kjedet livet av meg og sett på de andre ha prøven. Var rimelig greit pissed da, ja. Så tok jeg feil buss hjem og var ikke i huset før en time etterpå, og daaa dere. Da var jeg kaputt. Sov i tre timer, hahaha. Og nå sitter jeg på rommet, spiser litt kjeks og hører på musikk og er lat, akkurat som jeg liker det. I morgen er vi halvveis i uka allerede, det betyr at det snart er helg, og jeg gleder meg sånn!!

 


18.09.2013 kl.18:56

Er familien din veldig overbeskyttende?

Hvordan er en normal brasiliansk dag for deg? Hva gjør du etter skolen på hverdager?

Kan du legge ut noen brasilianske sanger ungdommen der nede hører på?

What's on your mind?

K. OLSEN

I'm Kes. I travel, and sometimes I write about it. Sometimes I write about other things.


Fan?

Follow me on Instagram
Stalk my Facebook profile

DESIGN AV

kvdesign.blogg.no


hits