her bor jeg

Posted 25.11.2013 @ 13:13 2

Idag sto jeg opp klokken 6:30, noe som er KJEMPESENT i hva jeg har pleid å måtte gjøre. <33Fordeler med å bo nærme skolen<33 Helen hadde allerede stått opp og lagd frokost til meg, omelett. HerreGUD så god hun er altså. Etter frokost kjørte hun meg til skolen, der var jeg en time før jeg dro hjem igjen. Denne uken er prøveuke, så vi har kun prøver hver dag, og når vi er ferdig kan vi dra hjem fra skolen. Idag hadde vi prøver i filosofi, litteratur og historie. Dere syns kanskje det høres litt kort ut å gjøre ferdig tre prøver på én time, men det er veldig korte, multiple choice-prøver altså. Så vet dere det. Nå er jeg hjemme igjen og har skiftet til koseklær og nettopp tatt noen bilder av leiligheten jeg bor i! Den har ganske bra standard i forhold til et par av de andre hjemmene jeg har vært i, også lukter det så godt her<333 Skulle ønske det var en måte jeg kunne vise dere det på, men dagens teknologi har desverre ikke kommet så langt ennå. altså den har garantert det men den er bare ikke tilgjengelig for oss normale mennesker ennå. 

Tok ikke bilde av Helen sitt rom og bad da, det er liksom litt ute av min plass. (Kan jeg si det? eller er det liksom bare noe man kan si på engelsk? Jeg går helt i surr jeg...)

Nå skal jeg sove litt, noe som er totalt akseptert her i Brasil, her kan man nemlig sove når man vil. Dét skal jeg definitivt ta med meg hjem til Norge. hehe. Ellers så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre videre idag... Det er overskyet så jeg kan ikke dra på stranda, ei heller gå ut ved bassenget og sole meg. Og å ta buss til en venn orker jeg hvertfall ikke. DEt er slitsomt, det. Å ta buss altså. 


Julieaustralia

25.11.2013 kl.13:17

Det så jo kjempe fint ut! Er så utrolig store forskjeller på bostandar i andre land!
Kes

25.11.2013 kl.13:33

Julieaustralia: Det er utrolig deilig å bo akkurat her!! nesten som et hotell, hahaha. veeeeldig forskjellig fra et par av vennene mine sine hus!!

What's on your mind?

K. OLSEN

I'm Kes. I travel, and sometimes I write about it. Sometimes I write about other things.


Fan?

Follow me on Instagram
Stalk my Facebook profile

DESIGN AV

kvdesign.blogg.no


hits