Situasjonen blir ALLTID bedre

Posted 26.11.2013 @ 19:50 2

Jeg trodde jeg hadde det greit her, men så ble ting ille, og etter hvert ble det som var "ille" videreutviklet til et helvete. Jeg var faktisk HELT på bånn, klarte ikke ha det gøy med venner, selv med kjæresten var jeg ikke 100%. Jeg hadde til og med en dag hvor jeg hylgrein som en liten unge, haha. Da var jeg alene hjemme, selvfølgelig. Det er en ordentlig klisjè, men det som skulle være et smil ble liksom alltid kun en liten påklistret grimase istedet. Jeg hadde det rett og slett dritkjipt og så null lys i slutten av tunellen. I løpet av denne tiden prøvde de fleste rundt meg å hjelpe, si at det blir bedre, men det hjelper jo ikke akkurat der og da. Men det blir virkelig bedre. Jeg har en stor tro på karma; handler du positivt vil du få positiv energi i retur.

Andre eksempler på fine leveregler:

  • Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg
  • Sår ikke andre, for du ønsker ikke selv å bli såret
  • Se på din nabos vinning som din egen vinning, og din nabos tap som ditt eget tap
     

Se her ja! Eksempler fra både kristendommen, buddhismen og taoismen. Disse er kanskje ikke helt relatert til min situasjon, men de er fine å ha i bakhodet uansett. For jeg vet ikke hva galt jeg gjorde mot min neste for å ende opp i dette rotet, gjorde vel strengt tatt egentlig bare alt riktig, men det ordnet seg hvertfall til slutt og man må jo ha en nedtur for å få en opptur igjen, ikkesant?

For jeg fikk jo byttet familie. Og nå jeg får være mer med venner, jeg prater mer, jeg er i mer aktivitet. Akkurat nå er jeg så glad. SÅ glad! Det er en helt utrolig kontrast fra forrige uke - det de sier om at utveksling er en følelsesmessig berg-og-dalbane er fullstendig sant. Og selv om det har vært ordentlig dritt til tider, ville jeg ikke endret noe om jeg så kunne. Jeg har lært en hel del om meg selv, om andre, hvordan jeg reagerer i forskjellige situasjoner og hva jeg kan gjøre bedre i de neste. Jeg er blitt (mye) mer tolerant og fleksibel. Mer vennlig og mindre fremmedfiendtlig. Mer åpen. Og da kan jeg vel trygt si at dette utvekslingsåret har vært en suksess? For det var jo dette jeg ville oppnå. Jeg er ikke halvveis engang, TAKK GUUUD! Men jeg har allerede forandret meg så mye. 

Og til dere som har valgt å ikke dra på utveksling:


SandraiBrasil

28.11.2013 kl.19:32

Så bra det går bedre nå :) Helt enig, utveksling er det rareste/gøyeste jeg har vært med på!!
Julieaustralia

13.12.2013 kl.11:15

Så sant! Å dra på utveksling er det beste jeg har gjort!

What's on your mind?

K. OLSEN

I'm Kes. I travel, and sometimes I write about it. Sometimes I write about other things.


Fan?

Follow me on Instagram
Stalk my Facebook profile

DESIGN AV

kvdesign.blogg.no


hits