Så skal det visst døpes og giftes, da

Posted 27.03.2014 @ 15:35

Hei alle sammen :)

Det går litt bedre med meg nå, prøver å ikke bekymre meg så altfor mye om ting jeg ikke får gjort noe med uansett. Alt ordner seg!

På mandag da jeg gikk tur med hunden min klarte jeg å forstue stortåen min (ja, så klomsete kan man faktisk være - skylder på Brasils dårlige asfalt) så jeg har vært hjemme så og si hele uken. De første dagene hinket jeg rundt om i huset men det går i det minste mye bedre nå. Vertsforeldrene mine er ute og reiser men kommer hjem i morgen, da drar vi til legen for å se om det er noe de kan gjøre, samt å få legeattest for dagene jeg har vært borte fra skolen. Er nemlig fortsatt hoven og kan nesten ikke bøyes.

I går kveld var jeg med kjæresten, broren hans og kona, til kirken. Julio er nemlig gudfar for nevøen sin og han skal døpes om ikke så lenge, så dette var på en måte en "forberedelse" for det. Men istedet for å snakke om barn og døping og livet deres framover gikk de to timene kun til å høre på presten snakke om Julio og meg, forholdet vårt og at å være kjærester er en forberedelse til giftemål. Yikes. For et par som bare har vært sammen i 7 måneder ble dette litt vel tidlig å snakke om med en såpass seriøs tone, men det var likevel veldig interessant å høre på. Jeg er jo agnostiker - og heller ikke døpt, så presten fikk sjokk da han fikk høre det og "du må forte deg å bli døpt så dere kan gifte dere".

Det er mye jeg er enig med i kristendom men det er fryktelig mye jeg er uenig med også. For eksempel tror jeg ikke at det er noen "Gud" i det hele tatt - hvertfall ikke sånn det blir representert i visse religioner - men jeg tror det definitivt eksisterer en slags universiell kraft har styring på litt mer enn det vi forstår. Jeg er heller litt der, jeg, at jeg heller "tror på" universets krefter, energi og under istedet for å kun begrense det til "Gud" og "himmelen". Tror for eksempel bønn virker fordi man da har en innstilling til at man skal få hjelp fra et sted, i dette tilfellet fra Gud, men jeg tror det funker på en annen måte enn det Bibelen sier. Det jeg tror er nok mye av det samme, bare med forskjellige synspunkt.

Etter det lange giftemålsmøtet dro gjengen og spiste på et churrascaria ikke langt unna der jeg bor, jeg har sagt det før og sier det igjen, brasilianerne KAN å grille. Ris, farofa, grønnsaksblanding, bønner og ikke minst et digert kjøttstykke, alt til 50 KRONER. Det er så vakkert. Kan like gjerne bare droppe helt å spise kjøtt i Norge nå, for ingenting kan måle seg med kjøttet her. Blir liksom ikke vits lenger. Etter vi var gode og mette dro jeg og Julio videre for å plukke opp en venn også hang vi litt før jeg ble kjørt hjem. Hjemme drakk jeg en redbull også SOVNET jeg. Herregud.

I dag har jeg lyst til så mye, å dra på stranda og sole meg, for eksempel. Men etter forrige lørdags sole-fiasko (flasser nemlig tre steder i trynet og over hele brystet) tror jeg at det blir nødt til å tas en annen gang. Skulle også gjerne startet gymmedlemskapet mitt, men jeg tror ikke hardløping på mølla er det beste å gjøre akkurat nå. Apropos gym, har gått ned 5kg siden sist jeg veide meg og alle shorts/bukser er minst to størrelser for store, det er jeg veldig veldig fornøyd med. Men i går spurte kjæresten om jeg ikke kunne få litt større lår, herregud hahaha. STØRRE lår er ikke akkurat det jeg prøver å oppnå, men slankere og mer definerte kanskje. Men det er jo en brasiliansk greie, det her med store lår. Må jobbe med rumpa òg, jeg får så prestasjonsangst når jeg ser alle de fine rumpene her. Etterpå stikker jeg muligens til Julie og senere idag drar jeg kanskje til Julio igjen, det er den samme kirkegreia idag men vet ikke om jeg drar. Fikk liksom dosen min i går. Jeg må i det minste komme meg ut av huset for å ikke bli helt brakkesyk. Morsomt hvordan ting er annerledes, for akkurat et år siden var jeg fornøyd med å bare slappe av hjemme hele tiden. Nå klarer jeg ikke én dag uten minst en liten tur ut. Fint at man kan forandre seg, syns jeg 


What's on your mind?

K. OLSEN

I'm Kes. I travel, and sometimes I write about it. Sometimes I write about other things.


Fan?

Follow me on Instagram
Stalk my Facebook profile

DESIGN AV

kvdesign.blogg.no


hits